Monday, 31 October 2011

baju kegemaran time kampus :)

masa kampus hour dullu , ada 1 baju nie ntaa napa aku suka sgt pakai . mgkin sbb wana purple kut . hmm tapi x la juga sbb aku dah mmg ada byk wana purple . mungkin cantik bagi ku , sbb nie mumy yg jahitkan khas untuk nursyahirahsulaiman nie . hha seriusly aku suka banget pakai baju nie sampai lec pun prasaan baju nie aku pakai tiaptiap minggu . x miss .


` nie la baju yg aku maksud kan tuh . kalau korg rasa x cantik x paya tengok . buad semak blog aku jeee . bagi aku ia special sbb mcmmcm aku hadapi dgn c purple nie . aku gembira dgn dia . sedih dgn dia .



siap buat reflection lagik . aww !
time buka puasa at rumah dr.zamali pun aku pakai baju nie jugak .



dan final exam pun aku pakai jugak . betapa setia nya dgn c purple nie . aku nak bawak dia turut serta dgn aku time final . biar dia jadi saksi yg aku dah buad the best .



g kelas aku pakai , klas mlm aku pakai , event aku pakai . pokoknya aku syg dia mcm aku syg smua yg terpenting dlm hdop aku :)



last kelas sbelum final exam :)


` setiap benda ada cerita tersendiri . so hargai selagi ia boleh d hargai . :)


Saturday, 29 October 2011

jalanjalan :)

dinner with family , enjoy sbb at least dpt release tension :( yakin sejja bha , jgn tlalu sad . kan ??

amik diri sbelum jalan :) sorry kaka aku pinjam kontex u . hheeee :)



pokoknya enjoy . tadi sempat nmpak couple dinner samasama . jeles la aku weii sbb rindu dgn dia :( . misshimdamnbadly :(


Wednesday, 26 October 2011

nursyahirah binti sulaiman :)

`ni first time aku buad blog smala 17 taon aku bnafas di muka bumi yang serba bulat ini . nama ku nursyahirah sulaiman . d lahirkan pada 28 mei 1993 (mude lagi) . tapi member yg lain panggil aku shasha , ntah la napa dorang suka sgt panggil aku shasha . so dri situ laa wujudnya nama shasha . :) ini shasha .

aku x lawa mcm korang . tapi aku bangga jadi diri ku yang sbenar :) . aku suka jalan dgn kawankawan especially dgn bestie aku c jujue . dia nie la kawan aku satusatu nya . smua msalah aku dia yang tau . dari hujung rambut hingga hujung kaki . ibarat dia nie la nyawa kedua aku . 

/
/
/
/
v

nie la jujue . kawan aku hampir 6 tahun aku kawan dgn dia . nie gambar kitaorang tyme hari graduasi . tyme tuh zamanzaman rock . x pakai tudung . hhe . skg pakai dahh mcm yang korang nengok kat atas tuh . dia nie mmg payah mau bawa bgambar . nie pun dia kena paksa baru mau bgambar . apa pon aku sayang kau jue ! <3 eu bestie :)

Tuesday, 18 October 2011

                              second day d uitm . pas hbis dari ceramah agama . singgah kop jap . :)