Wednesday, 26 October 2011

nursyahirah binti sulaiman :)

`ni first time aku buad blog smala 17 taon aku bnafas di muka bumi yang serba bulat ini . nama ku nursyahirah sulaiman . d lahirkan pada 28 mei 1993 (mude lagi) . tapi member yg lain panggil aku shasha , ntah la napa dorang suka sgt panggil aku shasha . so dri situ laa wujudnya nama shasha . :) ini shasha .

aku x lawa mcm korang . tapi aku bangga jadi diri ku yang sbenar :) . aku suka jalan dgn kawankawan especially dgn bestie aku c jujue . dia nie la kawan aku satusatu nya . smua msalah aku dia yang tau . dari hujung rambut hingga hujung kaki . ibarat dia nie la nyawa kedua aku . 

/
/
/
/
v

nie la jujue . kawan aku hampir 6 tahun aku kawan dgn dia . nie gambar kitaorang tyme hari graduasi . tyme tuh zamanzaman rock . x pakai tudung . hhe . skg pakai dahh mcm yang korang nengok kat atas tuh . dia nie mmg payah mau bawa bgambar . nie pun dia kena paksa baru mau bgambar . apa pon aku sayang kau jue ! <3 eu bestie :)

No comments:

Post a Comment