Wednesday, 18 January 2012

keseronokan...

 assalamualaikum . 3 hari yang lepas sha dgn member kelas yg lain keluar p bandar KK . plan mau beli setem hasil jaa (biasalah kalau muka muka apply PTPTN nie . hihi . ok dah) . tapi lepas beli setem masuk CENTRE POINT . makan mc'D sbb semua member kelaparan , oke laa makan mcD dullu tapi amik yg LUNCH TREAT punya jaa . bajett . hihi .



nie antara yg keluar hari tuh . baju putih RYAN , baju coklat E-JUMP . yg tudung pink tuh NOR .
yg pakai pashmina purple biru tuh of course laa owner blod nie (: SHASHA .


lepas mamam . kitaorang naik tingkat atas . karaoke . tapi x dapat ambik gambar sbb x brapa jelas time tuh . gelap . hihi . yg penting kitaorang serunuk time tuh (:



semua keluar tanduk time tuh , haha . mcm mcm kerenah .








                               

Wednesday, 28 December 2011

assalamualaikum (:

 hye (: ! today rasa lebih ok sbb jumpa kawan lama and bestie (: . almost 1 year x jumpa tau . sudah tentu rindu yg teramat . first plan nak jumpa  JUE , SUE , dan DIJA jaa . tapi tetiba tringat dgn sorang lagik my girl . ESNALIN . trus suruh DIJA kol dia suruh turun KFC .kbetulan kami dah siap stay COOL CITY . so pegi lah KFC memendangkan semua kami tringin sangat nak makan KFC . x banyak gambar kami amik sbb masing masing dengan cerita masing masing sampai x sempat nak gamba . time otw nak g KFC terserempak dgn PYAN , AFIFI and other cuzzie diorang . hhe bbual jap then got to go sbb nalin dah nak dekat KFC . (:


nie kitaorang baru jumpa [padahal 1 UiTM sajaa pon nya . hihiw . saja nak mengada ]


nie nak kenalkan . baju hitam tuh SULIANA . baju pink tuh JUADA (: dorg nie teman gua masa form 2 until now . lama kan (: ?


hah nie lah kawan sha . nama dia ESNALIN . dia nie la yg sha x jumpa dah hampir setahun . baru dapat jumpa . rindu kau sgt sgt nalin ): .



actually ada sorang lagik kawan . tapi dia x suka amik gamba jadi kami pon x leh mau paksa . hhe nama dia HADIJAH . apa apa pun aku sayang kau d (:


best sgt sgt . nnt plan nak outing lagik this friday . hopefully jadik laa (: sbb ahad dah nak balik UiTM dah ): 








Tuesday, 27 December 2011

2 hari .

 2 hari . napa aku letak tajuk 2 hari . sbb sudah 2 hari aku jalani kehidupan harian tanpa mu , mmg agak susah . sgt . masih x habis fikir napa semua nie . aku tahu mungkin kau ada sebab , sebab tu lah aku x salahkan kau , serius sgt pelik sebab sebelum nie kita oke wei , sgt oke . x pena gaduh . sgt oke . but why kau sent text d fb mcm tuh dgn aku ? masih x dapt trima kenyataan ):

aku tahu , ada people yg suka dgn keadaan aku mcm aku especially for those yg sangat benci aku . aku tahu . tergelak besar lah diorang skg . tidak apa . kamu menang dan sentiasa menang . kamu angkatlah bumi ini oke





WAITING WAITING WAITING ):





Sunday, 25 December 2011

sentiasa sentiasa dan sentiasa

u know what . since kau cakap kau mau clash dgn aku . aku betul betul x habis fikir why . aku inbox kau kat FB then kau cakap marah marah  'stay away from my life because im playboy'  . why ? adakah sebab kau jadik exco for mlm pm buat kau btindak mcm nie ?  napa kau cakap macam tuh ah ? kau x mau aku tambah sakit ka ? or kau x mau sakitkan aku ? if  your answer is yes then i respect ur decision . sangat kecewa tapi its oke . aku x boleh mau paksa kan (: . just want u to know , apa pun kau cakap aku tetap sayang kau . aku sendiri pun x tau macam mana aku boleh jadik sayang dengan kau .

   please . *MARK MY WORD* . AKU AKAN DUDUK DI MANA TEMPAT KITA SELALU DUDUK SUPAYA KAU TAHU YANG AKU SENTIASA MENANTIKAN MU DI SITU ):  i know u mungkin benci tapi inilah kenyataan . I JUST MISS U ): thats all . hope u understand .




ALWAYS WAITING FOR YOU....







Wednesday, 9 November 2011

bersedih .

mmg benar kata pepatah . kawan ketawa ramai . kawan menangis sendiri . setuju sangat dgn pepatah nie . x tau laa . selalu berfikir apa yg saya buat sampai orang lain x puaspuas mengata , mengutuk saya . i know im not perfect but at least can respect me bha kan . bila saya sedih no one beside me for accompany me . im really really alone right now , but mujur ada sham . dia yg selalu push saya dgn katakata semangat . tp sjujurnya saya x boleh lupakan semua tuh , perit oke . payah . x tau la napa saya boleh luah mcm tu jek dgn sham . kekadang biol jugak aku nie but its oke kata dia :) . :( , saya just mau mcm orang lain yg ada kehidupan yg oke . just itu . sampai ternangisnangis fikir napa diorang buad mcm tuh dgn saya . :(







sakit hati .

dgrdgr mcm ada yg x puas hati dgn saya . ada yg benci saya dan ada yg burukburukkan saya . x kisah sebenarnya sbb yg mengata tuh ada pandang diri di cermin dullu ka ? cantik sangat ka diorang ? perfect sangat ka diorang ? hebad sangat ka diorang sampai mau judge diri orang . adoii buruknya perangai kalau di tanam dalam diri . sedarsedar la weii kita nie ciptaan ALLAH jugak , samasama juga kita bnafas di bumi nie . kalau rasa x puas hati cakap straight depa saya . buat apa mau selindung right ? saya mengaku saya x selawa secantik kamu tapi at least saya x bawak mulut sana sini cerita keburukan or aib seseorang . adede merosot ! . diri aku , suka hati aku la nak buad apa , mau judge diri aku kenapa ? napa x judge jee familifamili korang sendiri ? ya kamu la cantik kamu la hensem . x suka la orang mcm nie , my daddy said . if ada seeorang yg x suka and hate u so much means ada sesuatu yg dia cemburu yg dia sendiri x ada or x dapat capai . just sabar sbb sabar itu akan di menangkan dgn sesuatu yg indah :) yeay saya trust statement itu . seseorang yg pernah dia tinggalkan , dia pasti akan mencarinya kembali . hanya perlu tunggu masa :)


nie saya . saya kan x lawa mcm korang , korang tuh GOJERS , la katakan . :)
kalau x suka boleh blah sbb saya pun x perlu orang mcm awak :)






bahagia dgn HISHAM :)



Monday, 7 November 2011

aidil adha :)


dgn mummy NORIDAH BINTI MOHD ALI . :)



nie adek . adek saya lagi lawa dr saya . hhe . nama dia NURFARAHAIN SULAIMAN


ni time kitaorang sefamili g beraya rumah aunty . x miss . tahuntahun mesti kami pergi rumah aunty . dia pandai masak tau . Dia chef d SABAH HOTEL . hotel terkemuka d SANDAKAN .





best dapat jenjalan g rumah keluarga :)