Wednesday, 28 December 2011

assalamualaikum (:

 hye (: ! today rasa lebih ok sbb jumpa kawan lama and bestie (: . almost 1 year x jumpa tau . sudah tentu rindu yg teramat . first plan nak jumpa  JUE , SUE , dan DIJA jaa . tapi tetiba tringat dgn sorang lagik my girl . ESNALIN . trus suruh DIJA kol dia suruh turun KFC .kbetulan kami dah siap stay COOL CITY . so pegi lah KFC memendangkan semua kami tringin sangat nak makan KFC . x banyak gambar kami amik sbb masing masing dengan cerita masing masing sampai x sempat nak gamba . time otw nak g KFC terserempak dgn PYAN , AFIFI and other cuzzie diorang . hhe bbual jap then got to go sbb nalin dah nak dekat KFC . (:


nie kitaorang baru jumpa [padahal 1 UiTM sajaa pon nya . hihiw . saja nak mengada ]


nie nak kenalkan . baju hitam tuh SULIANA . baju pink tuh JUADA (: dorg nie teman gua masa form 2 until now . lama kan (: ?


hah nie lah kawan sha . nama dia ESNALIN . dia nie la yg sha x jumpa dah hampir setahun . baru dapat jumpa . rindu kau sgt sgt nalin ): .



actually ada sorang lagik kawan . tapi dia x suka amik gamba jadi kami pon x leh mau paksa . hhe nama dia HADIJAH . apa apa pun aku sayang kau d (:


best sgt sgt . nnt plan nak outing lagik this friday . hopefully jadik laa (: sbb ahad dah nak balik UiTM dah ): 








Tuesday, 27 December 2011

2 hari .

 2 hari . napa aku letak tajuk 2 hari . sbb sudah 2 hari aku jalani kehidupan harian tanpa mu , mmg agak susah . sgt . masih x habis fikir napa semua nie . aku tahu mungkin kau ada sebab , sebab tu lah aku x salahkan kau , serius sgt pelik sebab sebelum nie kita oke wei , sgt oke . x pena gaduh . sgt oke . but why kau sent text d fb mcm tuh dgn aku ? masih x dapt trima kenyataan ):

aku tahu , ada people yg suka dgn keadaan aku mcm aku especially for those yg sangat benci aku . aku tahu . tergelak besar lah diorang skg . tidak apa . kamu menang dan sentiasa menang . kamu angkatlah bumi ini oke





WAITING WAITING WAITING ):





Sunday, 25 December 2011

sentiasa sentiasa dan sentiasa

u know what . since kau cakap kau mau clash dgn aku . aku betul betul x habis fikir why . aku inbox kau kat FB then kau cakap marah marah  'stay away from my life because im playboy'  . why ? adakah sebab kau jadik exco for mlm pm buat kau btindak mcm nie ?  napa kau cakap macam tuh ah ? kau x mau aku tambah sakit ka ? or kau x mau sakitkan aku ? if  your answer is yes then i respect ur decision . sangat kecewa tapi its oke . aku x boleh mau paksa kan (: . just want u to know , apa pun kau cakap aku tetap sayang kau . aku sendiri pun x tau macam mana aku boleh jadik sayang dengan kau .

   please . *MARK MY WORD* . AKU AKAN DUDUK DI MANA TEMPAT KITA SELALU DUDUK SUPAYA KAU TAHU YANG AKU SENTIASA MENANTIKAN MU DI SITU ):  i know u mungkin benci tapi inilah kenyataan . I JUST MISS U ): thats all . hope u understand .




ALWAYS WAITING FOR YOU....