Sunday, 25 December 2011

sentiasa sentiasa dan sentiasa

u know what . since kau cakap kau mau clash dgn aku . aku betul betul x habis fikir why . aku inbox kau kat FB then kau cakap marah marah  'stay away from my life because im playboy'  . why ? adakah sebab kau jadik exco for mlm pm buat kau btindak mcm nie ?  napa kau cakap macam tuh ah ? kau x mau aku tambah sakit ka ? or kau x mau sakitkan aku ? if  your answer is yes then i respect ur decision . sangat kecewa tapi its oke . aku x boleh mau paksa kan (: . just want u to know , apa pun kau cakap aku tetap sayang kau . aku sendiri pun x tau macam mana aku boleh jadik sayang dengan kau .

   please . *MARK MY WORD* . AKU AKAN DUDUK DI MANA TEMPAT KITA SELALU DUDUK SUPAYA KAU TAHU YANG AKU SENTIASA MENANTIKAN MU DI SITU ):  i know u mungkin benci tapi inilah kenyataan . I JUST MISS U ): thats all . hope u understand .




ALWAYS WAITING FOR YOU....







No comments:

Post a Comment