Wednesday, 28 December 2011

assalamualaikum (:

 hye (: ! today rasa lebih ok sbb jumpa kawan lama and bestie (: . almost 1 year x jumpa tau . sudah tentu rindu yg teramat . first plan nak jumpa  JUE , SUE , dan DIJA jaa . tapi tetiba tringat dgn sorang lagik my girl . ESNALIN . trus suruh DIJA kol dia suruh turun KFC .kbetulan kami dah siap stay COOL CITY . so pegi lah KFC memendangkan semua kami tringin sangat nak makan KFC . x banyak gambar kami amik sbb masing masing dengan cerita masing masing sampai x sempat nak gamba . time otw nak g KFC terserempak dgn PYAN , AFIFI and other cuzzie diorang . hhe bbual jap then got to go sbb nalin dah nak dekat KFC . (:


nie kitaorang baru jumpa [padahal 1 UiTM sajaa pon nya . hihiw . saja nak mengada ]


nie nak kenalkan . baju hitam tuh SULIANA . baju pink tuh JUADA (: dorg nie teman gua masa form 2 until now . lama kan (: ?


hah nie lah kawan sha . nama dia ESNALIN . dia nie la yg sha x jumpa dah hampir setahun . baru dapat jumpa . rindu kau sgt sgt nalin ): .



actually ada sorang lagik kawan . tapi dia x suka amik gamba jadi kami pon x leh mau paksa . hhe nama dia HADIJAH . apa apa pun aku sayang kau d (:


best sgt sgt . nnt plan nak outing lagik this friday . hopefully jadik laa (: sbb ahad dah nak balik UiTM dah ): 








No comments:

Post a Comment