Tuesday, 27 December 2011

2 hari .

 2 hari . napa aku letak tajuk 2 hari . sbb sudah 2 hari aku jalani kehidupan harian tanpa mu , mmg agak susah . sgt . masih x habis fikir napa semua nie . aku tahu mungkin kau ada sebab , sebab tu lah aku x salahkan kau , serius sgt pelik sebab sebelum nie kita oke wei , sgt oke . x pena gaduh . sgt oke . but why kau sent text d fb mcm tuh dgn aku ? masih x dapt trima kenyataan ):

aku tahu , ada people yg suka dgn keadaan aku mcm aku especially for those yg sangat benci aku . aku tahu . tergelak besar lah diorang skg . tidak apa . kamu menang dan sentiasa menang . kamu angkatlah bumi ini oke





WAITING WAITING WAITING ):





No comments:

Post a Comment